Bulvár

Kommandósok csaptak le a mindszenti drogdílerre + VIDEÓ

Kommandósok csaptak le a mindszenti drogdílerre + VIDEÓ

2013. február 15., péntek
Kommandósok csaptak le a mindszenti drogdílerre + VIDEÓ

Nyolc embert fogtak el a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Akció Alosztály kommandósainak közreműködésével 2013. február 14-én Mindszenten kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Egy dílert és 7 vásárlóját állították elő a rendőrök Mindszenten. A 45 éves helyi férfit azzal gyanúsítják a vásárhelyi nyomozók, hogy rendszeresen értékesített kábítószert a Tisza parti városban és a környező településeken. A bűnlajstroma szerint egyik alkalommal egy 11 éves fiút is droggal kínált. Őt a vásárhelyi rendőrök és a kommandósok közösen fogták el, majd házkutatást tartottak nála, ahol kábítószert és annak előállításhoz szükséges eszközöket is lefoglaltak. A 7 fogyasztó közül az egyik elfogásához szintén a kommandósok közreműködését kérték a vásárhelyi nyomozók, ugyanis a 33 éves férfi közel 15 évet töltött büntetés-végrehajtási intézményekben többek között felfegyverkezve elkövetett rablás, lőfegyverrel visszaélés és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. Őt a nyomozók azzal is meggyanúsították, hogy társaival még tavaly decemberben ellopott egy 3 millió forint értékű munkagépet, valamint egy mindszenti lakásból az összes radiátort letépte és értékesítette. A rendőrök gyanúja szerint a férfi további betörésekkel is összefüggésbe hozható, ezért a nyomozást ezekre az ügyekre is kiterjesztik. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a 45 és a 33 éves férfit kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - áll a közleményben. http://youtu.be/fFNHEHv3tzw

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.