Közélet

Kapj meg! - magyar hancúroldal a Facebookon

Kapj meg! - magyar hancúroldal a Facebookon

2013. február 20., szerda
Kapj meg! - magyar hancúroldal a Facebookon

A nagy sikert aratott „Bang With Friends” Facebook-alkalmazás – aminek lényege, hogy szexre hozza össze a használóit - mintájára, megszületett a magyar változat is, a „Kapjmeg.com”. Akik kevésbé értik az angol verziót, azoknak kedvez a legjobban, hisz itt minden magyarul van.

A lényeg: aki regisztrálja az alkalmazást, vadászhat az ismerősei közt oly módon, hogy megjelöli a neki szimpatikus személyt, rábök a "hancúr" gombra, és vár. Mindaddig láthatatlan marad a jelölése, míg a neki szimpatikus személy nem nyom szintén "hancúr" gombot, ekkor mindkettőjük előtt "kigyull a zöld lámpa", és már szervezhetik is a pásztorórát.

Nem csak a szexre mennek

Igaz, hogy

külföldi mintára

hozták létre az alkalmazást, de több funkcióval ruházták fel, mint az eredetit. Itt lehet randit is kérni, ha esetleg komolyabb dolgokat szeretnénk, mint egy egyéjszakás kaland. Külön jelszóval léphetünk be a nagyobb biztonság érdekében, és ha bejelölünk valakit, a rendszer rákérdez, hogy biztosak vagyunk-e benne. Ezek hiányoznak az eredeti verzióból. Emellett a készítők folyamatos újításokat vezetnek be. Az alkotók elmondása szerint, a Kapjmeg.com Facebook-alapú szolgáltatás, egy szofisztikáltabb megoldás a más, hasonló oldalakhoz képest. Azon túl, hogy a személyes adatok és az anonimitás védelmében extra megoldásokat építettek be a rendszerbe, hisznek a komolyabb emberi kapcsolatok kialakulásában is. Náluk az egyszerű fizika ugyanúgy követheti a kémiát, mint máshol, de arra is van mód, hogy két lélek is egymásra találjon. Ezért a „hancúr" gomb mellett mindenkinél lehet a „randi" gombra is kattintani, és ha egymásra talál a két szabadon futó élet, lehetőség van a mielőbbi előmenetelre. A programot a Budapesti Gazdasági Főiskola diákjai fejlesztették ki február elején, azóta szépen terjed a népszerű közösségi portálon. Már pár nap alatt túl voltak a 10 000. hancúr/randi jelölésen. A Kapjmeg.com állítólag nem hagy nyomot az üzenőfalon és az oldalunkon sem, ezért bátran lehet próbálkozni a jelölgetésekkel, hogy összehozzuk az áhított randit vagy azt a pár pásztorórát a kiszemeltünkkel. A szolgáltatás az alábbi linken érhető el:

http://www.kapjmeg.com/

Jójárt Dániel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.