Egyetem

Jógáról, harcművészetekről, sportról a szegedi Pszichológia Napján

Jógáról, harcművészetekről, sportról a szegedi Pszichológia Napján

2013. február 18., hétfő
Jógáról, harcművészetekről, sportról a szegedi Pszichológia Napján

A sport és az egészség pszichológiája lesz a témája a Szegeden első alkalommal megrendezendő Pszichológia Napjának február 21-én 9-től 18 óráig a SZAB-székházban, melyre előadásokkal, műhely- és kerekasztal-beszélgetésekkel készülnek a szakemberek.

Idén első alkalommal Szegeden is megrendezik a Pszichológia Napját február 21-én (csütörtökön) 9-től 18 óráig a SZAB-székházban, a téma a sport és az egészség pszichológiája lesz. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológiai Intézet és a Magyar Pszichológiai Társaság, valamint a SZAB Neveléstudományi és Pszichológia Szakbizottsága közös szervezésében megrendezendő szakmai napra előadásokkal, műhely- és kerekasztal-beszélgetésekkel készülnek a szakemberek. A Pszichológia Napján hallhatnak az érdeklődők sok más mellett a gyakorlati sportpszichológiáról és a jógáról egyaránt, valamint az is kiderül, hogy milyen szerepet tölthetnek be a harcművészetek a magatartászavaros serdülő fiúk nevelésében. Az egyik kerekasztal-beszélgetésen a szegedi egyetemisták lelki egészségéről lesz szó, a kitartóak a nap végén azt is megtudhatják, hogy miért nyerték meg a soproni kosarasok a bajnokságot.

A részletes program itt olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.