ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Virág Szabina Vanessza

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Virág Szabina Vanessza

2013. február 13., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Virág Szabina Vanessza

Jó Arc sorozatunkban ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad a SZEGEDma.hu-n, és szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között. Ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából, egy 32 GB-os pendrive és egy laptop táska talál gazdára.

Virág Szabina Vanessza

ruházati eladónak tanul a Krúdy Gyulában. Szereti ezt és az iskolát is. A gyakorlati helyét is kedveli, szerencséjére egyik barátnőjével került egy helyre. A 18 éves szegedi lány szeret itt lakni, de ha úgy alakul, akkor szívesen kiköltözne külföldre, elsősorban munkavállalás céljából. Elképzelései szerinte Anglia az elsődleges úti cél. Szabadidejét a barátaival tölti, sétálgat a városban, esetleg vásárolgat. Sportolni nem sportol, de a zumbázás tervbe van véve a számára a közeljövőben. Bulizni nem olyan sűrűn jár, de ha mégis letéved, akkor általában a Retro Klubba, illetve a Tisza Riverre szeret járni barátaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.