ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Viktor

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Viktor

2013. február 12., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Viktor

Jó Arc sorozatunkban ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad a SZEGEDma.hu-n, és szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között. Ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából, egy 32 GB-os pendrive és egy laptop táska talál gazdára.

A 16 éves

Tóth Viktor

a szegedi Csonka János iskolában tanul autóelektronikai szerelő szakon. Szeret oda járni, jónak tartja a közösséget, és a képzés is érdekli, amit tanul. Igazából nem tudja, hogy mivel foglalkozna suli után, de abban biztos, hogy csakis olyan munka jöhet szóba, amivel jól keresne. Külföldi munkákon is gondolkodik, leginkább németországi munkavállaláson, mert németül tanul. Hobbi szinten motorozik, s nagyon szeretne rendszeresen roncsderbire járni mint versenyző, de sajnos számára drága ez a sport. Így azon gondolkodik, átalakítja motorját, hogy indulhasson gyorsulási versenyeken. Szabadidejét a barátaival tölti, netezik, bulizni jár. A tinibulikban általában megtalálható, de jár más helyekre is szórakozni. Filmeket szeret nézni, legfőképpen vígjátékokat kedveli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.