ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rácz Máté

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rácz Máté

2013. február 26., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rácz Máté

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A 15 éves

Rácz Máté

a Vedres István középiskolában tanul építésznek. Régi álma, hogy ebben a szakmában dolgozzon, és hogy maradandót alkosson, építhessen. Nem felhőkarcolókat akar majd tervezni, inkább családi házakat. Szeret Szegeden élni, nem tervezi, hogy a jövőben elköltözik. Örülne, hogy ha itt találna majd munkát a városban.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Sportos embernek tartja magát, sokat mozog, és ha ideje engedi, a haverjaival elmennek focizni. Szabadidejét emellett még barátaival tölti és internetezik. Szórakozni tinibulikba járt a Retro Klubba, de nem tetszik neki, hogy nagyon sokan vannak, így mostanában nem nagyon megy el, inkább otthon pihen, filmezik. Majd talán, ha elég idős lesz, akkor a felnőtt bulik jobban megfogják, de jelenleg így jól érzi magát.

Zenelista (csak előadók, tőlük jöhet bármi):

1. Wiz Khalifa 2. Eminem 3. Jason Derulo 4. DSP 5. Avici

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.