Közélet

Ivóvízhálózat tisztítás Makkosházán és Felsővároson

Ivóvízhálózat tisztítás Makkosházán és Felsővároson

2013. február 4., hétfő
Ivóvízhálózat tisztítás Makkosházán és Felsővároson

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez 2013. február 4. és 8. között (változó időpontokban) Makkosháza, Északi városrész, Tarján, Fodorkert, Felsőváros területén - olvasható a vízmű közleményében.

A tisztítási munkálatok időtartama alatt átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. A tisztítás következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy a kora esti órákban (kb. 1700 és 2000 óra között) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.