Bulvár

Határsértők, körözött személy és bolti tolvaj rendőrkézen

Határsértők, körözött személy és bolti tolvaj rendőrkézen

2013. február 6., szerda
Határsértők, körözött személy és bolti tolvaj rendőrkézen

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 3 afgán állampolgárt vontak ellenőrzés alá Röszke külterületén február 5-én éjfél előtt nem sokkal.

A két férfi sem személyazonosságát, sem az ország területén való jogszerű tartózkodását hitelt érdemlően igazolni nem tudta, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Lopás miatt körözte a Szegedi Járásbíróság azt a 25 éves férfit, akit a Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai kedden a délutáni órákban a Sallai Imre utcában fogtak el. Nem először került összetűzésbe a törvénnyel az a 23 éves férfi, aki két energiaitalt tett a zsebébe Szeged egyik áruházában kedden a délutáni órákban. A biztonsági szolgálat jelzésére kiérkező rendőrök előállították a férfit, aki kihallgatása során elmondta, hogy nagyon szomjas volt, ezért döntött úgy, hogy eltesz két dobozzal kedvenc italából, de már nagyon megbánta, amit tett. Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.