Bulvár

Gádorosról jött fát lopni anya és fia

Gádorosról jött fát lopni anya és fia

2013. február 25., hétfő
Gádorosról jött fát lopni anya és fia

Eperjesre ment fát lopni anya és fia február 24-én. A Gádoroson élő család tűzifa híján volt, ezért döntöttek úgy, hogy beszereznek öt mázsányival az egyik közeli erdőből - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Egy kisteherautóval indultak útnak vasárnap délután, majd Eperjes külterületéhez érve egy, a cserebökényi műút melletti erdősávot választották ki jogellenes cselekményük helyszínéül. A 22 éves férfi neki is látott a fa kivágásának egy benzinmotoros fűrésszel, majd gondosan összedarabolta és be is pakolta az autóba a zsákmányt. Éppen indultak volna haza, amikor Fábiánsebestyén egyik mezőőrével találták szemben magukat. A helyi körzeti megbízott kiérkezéséig a mezőőr visszatartotta anyát és fiát, majd a rendőrök előállították őket a Szentesi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek, melyben elmondták, hogy nem volt pénzük tüzelőanyagra, ezért döntöttek a lopás mellett, de már nagyon megbánták tettüket. A 44 éves nő és fia ellen lopás miatt indult szabálysértési eljárás. Ügyükben a mai napon dönt a Szentesi Járásbíróság - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.