Bulvár

Elfogták a Kemes utcai rablógyilkosság női gyanúsítottját

Elfogták a Kemes utcai rablógyilkosság női gyanúsítottját

2013. február 6., szerda
Elfogták a Kemes utcai rablógyilkosság női gyanúsítottját

Egy 22 éves nőt vett őrizetbe a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, akit azzal gyanúsítanak, hogy a már előzetes letartóztatásban lévő társával 2012. július 13-án hajnalban kiraboltak és halálra vertek egy hajléktalant Szegeden.

A gyanú szerint a nő 21 éves férfi társával a Kemes utcában megbeszélte, hogy ittasságát kihasználva kifosztják a padon alvó hajléktalant. A 47 éves férfi felébredt arra, hogy a nő a ruhájában matat, ezért mindkét támadója ütni, rúgni kezdte. Végül eltulajdonították pár száz forintját, amivel elmenekültek. A szerencsétlenül járt ember olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban elhunyt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés és rablás bűntette gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrök 2012. július 19-én el is fogtak egy 21 éves fiatalembert, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. Ő jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte a most elfogott nő előzetes letartóztatását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.