Bulvár

Csongrádi betörők előzetesben

Csongrádi betörők előzetesben

2013. február 11., hétfő
Csongrádi betörők előzetesben

Egy 40 és egy 29 éves férfit gyanúsít a Csongrádi Rendőrkapitányság azzal, hogy tavaly novemberben betörtek egy Bethlen Gábor utcai családi házba, ahonnan ékszereket vittek magukkal - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomkövető kutyája még a bejelentés napján egészen a gyanúsítottak házáig vezette a rendőröket, de mivel akkor még más bizonyíték nem állt a nyomozók rendelkezésére, csak tanúként hallgathatták ki a most elfogott férfiakat. A nyomozás eredményeként azonban mostanra elegendő információk birtokába kerültek a rendőrök, így előállították a büntettet előéletű gyanúsítottakat, akiket őrizetbe is vettek, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat. A csongrádi rendőrök vizsgálják, hogy a párosnak más betörésekhez van-e köze - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.