Bulvár

Balesetet okoztak a menekülő besurranók

Balesetet okoztak a menekülő besurranók

2013. február 25., hétfő
Balesetet okoztak a menekülő besurranók

Tetten érte őket a lakó, ezért menekülőre fogták a besurranók február 22-én délelőtt Hódmezővásárhelyen. Menekülés közben még balesetet is okoztak - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Az egyik Csiga utcai lakásból hívták a rendőröket február 22-én délelőtt, ugyanis az ott lakó tetten ért két nőt, akik besurrantak a lakásába. Amikor kérdőre vonta őket, elmenekültek. Mint később kiderült

N. Hermina

31 éves orosházi és

Sz. Györgyi

41 éves szegedi lakos azért ment be a házba, hogy ott értékek után kutasson. Amikor lebuktak, beugrottak az

M. Zsófia

29 éves szegedi nő által vezetett Peugeot-ba, hogy minél előbb kereket oldjanak. Menekülés közben azonban nem adtak elsőbbséget egy Toyotának, amivel a Dáni és a Simonyi utca kereszteződésében összeütköztek. Személyi sérülés nem történt, ezért a rendőrök onnan állították elő őket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Mindhárom nő ellen lopás bűntettének kísérlete miatt büntetőeljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.