Közélet

Megszűnt az útzár az M5-ös autópályán a csengelei pihenőnél

Megszűnt az útzár az M5-ös autópályán a csengelei pihenőnél

2013. február 17., vasárnap
Megszűnt az útzár az M5-ös autópályán a csengelei pihenőnél

Ketten könnyebben megsérültek az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán a csengelei pihenőhelynél február 17-én hajnalban, amikor egy személygépkocsi és egy utánfutós kisteherautó ütközött. Reggel 8 órára megszűnt a pályazár, azóta a forgalom folyamatos.

Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi Szeged felé haladt nagy sebességgel. Ezt észlelte egy előtte lévő jármű, ami lehúzódott a leállósávra. A személygépkocsi viszont ennek következtében hátulról nekiütközött egy utánfutós kisteherautónak, amit a szalagkorlátnak lökött. A balesetben az utóbbi járműben ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balástya Autópálya Alosztálya vizsgálja. Mivel a járművek a Szeged felé tartó teljes oldalt elfoglalták, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a teljes pályatestet le kellett zárni, s a forgalom a csengelei pihenőhelyen keresztül haladt Szeged felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.