Közélet

Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort

Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort

2013. február 6., szerda
Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort

Bajnai Gordon nyilvános vitára hívja Orbán Viktort - közölte az Együtt 2014 szerdán az MTI-vel. Indoklásul azt írták: a Fidesz álcivil szervezetek mögé bújva hazugságokat terjeszt terveikről, és szembesíteni szeretnék "a valósággal" a miniszterelnököt.

A választói mozgalom közleménye arra reagált, hogy megjelentek a napilapokban a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány újabb hirdetései, amelyeken

Bajnai Gordon

és

Gyurcsány Ferenc

, képmásuk alatt pedig az Együtt tették tönkre az országot felirat látható. Az Együtt 2014 ezzel kapcsolatban közölte, nem tűrik tovább a hazugságokat, Bajnai Gordon ezért vitára hívja

Orbán Viktort

. Élőben, tévéműsorban vagy bármely más médiumban, akár kormánypártiban, "a lényeg, hogy álljon ki végre szemtől szembe, merje saját hangon elmondani a hazugságait és viselje el, hogy valaki válaszul a valósággal szembesíti őt" - olvasható a közleményben. Hangsúlyozták azt is, hogy a Bajnai Gordonnal szembeni "fideszes gyűlöletkampány" hazugságokkal folytatódik. "Az igazság ugyanis az, hogy nincs Bajnai-Gyurcsány-szövetség. Az igazság az, hogy az Együtt 2014-nek esze ágában sincs csökkenteni a minimálbért. (...) Az igazság az, hogy az Együtt 2014 programja egyáltalán nem csökkenti a nyugdíjakat. (...) Az igazság az, hogy a Fidesz vezette be az általa irányított önkormányzatoknál az ingatlanadót, míg az Együtt 2014 kifejezetten ellenzi az ingatlanadó országos bevezetését. (...) Az igazság az, hogy az Együtt 2014 nem tervezi a különadók, így a bankadó megszüntetését, de képesek vagyunk olyan szintre beállítani azokat, hogy a költségvetés mellett a gazdaság is jól járjon" - sorolták az újsághirdetések állításaira reagálva. A választói mozgalom emellett továbbra is várja a kampány költségeiről szóló elszámolást. Ugyanis - jelezték - továbbra sem tudni, ahhoz mennyi közpénzt és milyen jogon használtak fel az "álcivilek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.