Bulvár

Tankolt és megvacsorázott az ellopott fémhulladékból

Tankolt és megvacsorázott az ellopott fémhulladékból

2013. január 29., kedd
Tankolt és megvacsorázott az ellopott fémhulladékból

Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az ellen a 33 éves csongrádi férfi ellen, aki január hónapban nyolc esetben különböző fémhulladékokat tulajdonított el Csongrádról, valamint egy szentesi tanyáról - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A férfi kocsikázás közben lett figyelmes arra, hogy az esővíz elvezető árok felett szinte minden ház előtt vastag vasból készült áthidaló található. Mivel pénz szűkében volt, úgy döntött, hogy ellopja és leadja azokat egy szentesi fémhulladék átvevő telephelyen. A vasért járó pénzből rendre élelmiszert és a következő ’beszerző útra’ való üzemanyagot vásárolta meg. Egy alkalommal, amikor Szentesről tartott hazafelé, észrevett egy tanyát, amelynek udvaráról egy alumínium könyökcsövet lopott el. A csongrádi rendőrök a feljelentések alapján széles körű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként került látókörükbe a 33 éves tolvaj. A férfit előállították, kihallgatása során pedig beismerte tettét - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.