Bulvár

Okostelefonon is nyomul az All In PartyRadio

Okostelefonon is nyomul az All In PartyRadio

2013. január 17., csütörtök
Okostelefonon is nyomul az All In PartyRadio

Okostelefonra is megérkezett az All In PartyRadio! Az androidon futó alkalmazás segítségével bárhol, bármikor követheted a mobilodon Szeged és az ország egyik legütősebb rádióját.

Vágd zsebre az All In Party világát és hallgasd a legjobb dance, house, rnb zenéket éjjel és nappal, böngéssz a legjobb bulik között, nézd a partyfotókat és videókat. A rádió immár

okostelefonon is elérhető

egy androidos alkalmazás segítségével, ami folyamatosan frissülő, színes tartalmat varázsol a mobilod kijelzőjére. Egy kattintással a telefonodra telepítheted az alkalmazást a Play Áruházból kiválasztva.

Tudnivalók az alkalmazásról:

- Ha mobilneten nyomulsz és nem szeretnéd, hogy sok adatot habzsoljon a program és megelégszel egy szerényebb, de élvezhető minőséggel, válaszd az LQ gombot, ha pedig Wifin nyomod vagy nem számítanak a bájtok, akkor dübörögjön a legjobb hangzás és a HQ gomb. - Az aktuális dal címét mindig kiírja neked a program, de ha később kapcsolsz, az utolsó 10-et visszakövetheted. - A Programok menüpontban naprakészen találod az összes olyan bulit, amit kár volna kihagynod. - A Fotók között pedig az legszebb éjszakák legőrültebb pillanatait találhatod. - Partyvideókat és egyéb remek dolgokat a videók menüpontban nézhetsz. Részleteket az All In PartyRadio

honlapján

és

facebookos oldalán

találsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.