Bulvár

Négy felnőtt és egy csecsemő halt meg a karcagi balesetben

Négy felnőtt és egy csecsemő halt meg a karcagi balesetben

2013. január 6., vasárnap
Négy felnőtt és egy csecsemő halt meg a karcagi balesetben

Öt ember, négy felnőtt és egy csecsemő halt meg a vasárnap reggel Karcagnál történt baleset következtében - közölte a rendőrség. A 4-es számú főút 164-es kilométerszelvényében két gépkocsi ütközött, az áldozatok mindegyike a vétlen autóban utazott. A balesetet okozó jármű vezetőjét a rendőrség őrizetbe vette.

Az eddigi információk szerint egy francia rendszámú terepjáró Debrecen irányába haladt, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő magyar rendszámú személyautóval. A vétlen járműben öten utaztak, négy felnőtt a helyszínen meghalt, egy csecsemőt életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitt Debrecenbe, a Kenézy kórházba, de az életét nem sikerült megmenteni.

Szentgyörgyi János

, a kórház szóvivője újságíróknak elmondta, hogy a körülbelül hat hónapos fiúgyermekkel 8.36 perckor érkeztek meg a mentők, és már akkor tudható volt, hogy a gyereknek súlyos agyi sérülései vannak. A koponyája több helyen is eltört, az agytörzs "szinte megsemmisült". Az orvosok csaknem három órán át küzdöttek az életéért, de 11.52-kor meghalt. A terepjáróban utazó három ember közül senki sem sérült meg. A rendőrség a honlapján azt közölte, hogy a francia rendszámú személygépkocsit egy moldáv állampolgár vezette, a férfit őrizetbe vették. Az érintett útszakaszon a helyszínelés végéig teljes útzár volt érvényben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.