Sport

Kajak-kenu: A jövő héten eldől, hol folytatja Kozák Danuta

Kajak-kenu: A jövő héten eldől, hol folytatja Kozák Danuta

2013. január 14., hétfő
Kajak-kenu: A jövő héten eldől, hol folytatja Kozák Danuta

A jövő héten eldől, hol folytatja pályafutását a kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Kozák Danuta, aki jelenleg még több klubbal is tárgyalásokat folytat.

Az ötszörös vb- és hétszeres Eb-győztes versenyző novemberben jelezte, hogy nem hosszabbítja meg 2012 végén lejáró szerződését korábbi egyesületével, a Honvéddal, s most az MTI érdeklődésére elmondta, a jövő hétre várható a bejelentés új klubjáról.

Kozák

múlt pénteken, éppen a 26. születésnapján szerződést kötött a SportConcept menedzserirodával, amely a jövőben egyengeti majd a sportkarrierjét. A SportConcept hétfői közleményéből kiderült, hogy a sportoló két nappal korábban államvizsgázott a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karán, a Gyógy- és Aromanövények Tanszéken, és hamarosan megkapja a diplomáját. "Szeretném megnyugtatni a szurkolóimat, egyelőre a kajakozás a legfontosabb, de ki tudja, mit hoz a jövő. Szeretem a növényeket, el tudom képzelni közöttük az életem" - nyilatkozott a tavalyi, londoni játékokon K-1 és K-4 500 méteren aranyérmes Kozák Danuta, aki a Honvédtól való távozása óta egyedül, illetve a párjával készül. "Sportszakmai szempontból kifejezetten pozitív meglepetések értek az elmúlt egy-két hónapban" - árulta el a kajakos. "Amennyire a szakmabeliek mondták, hogy milyen nehéz lesz egyedül, pontosabban kettesben, annyira nem az. Majd két hónapja készülök a párommal, és abszolút pozitív élmény az eddig eltelt rövid időszak" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.