ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bodor Tamás

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bodor Tamás

2013. január 26., szombat
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bodor Tamás

Jó Arc sorozatunkban ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad a SZEGEDma.hu-n, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Gábor Dénesbe jár jelenleg, de az informatika nem neki való, rájött, hogy képtelen lenne egy irodában napi nyolc órát egy helyben ülni, ezért autófényezőnek szeretne tanulni

Bodor Tamás

. A tizennyolc esztendős szeret bütykölni és szerelni, érdekli a karosszérialakatos munka és még elektronika is, vagyis tulajdonképpen minden, ami az autókkal kapcsolatos. Tamás szerint ezzel a szakmával biztos megélhetést is tudna biztosítani magának, hiszen autót mindig vásárolni fognak az emberek, s mindig lesz, aki össze is töri. A szegedi fiatal nem tudná elképzelni, hogy másutt éljen, nem hagyná el a napfény városát. Szereti a fesztiválokat is, minden évben kilátogat barátaival például a Széchenyi téri borfesztiválra. A JATE Klubot kissé zsúfoltnak tartja, oda már ritkábban mennek, inkább a Retroba vagy a Singbe járnak bulizni. Koncertekre ritkán jut el, de azt tervezi, hogy idén mindenképpen kimegy a SZIN-re. Eddig még nem volt a nyárbúcsúztató fesztiválon, s nagyon kíváncsi, hogy milyen a hangulata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.