Bulvár

Izzott a tetőgerenda Szeged-Szentmihályon

Izzott a tetőgerenda Szeged-Szentmihályon

2013. január 31., csütörtök
Izzott a tetőgerenda Szeged-Szentmihályon

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére két tűzeset, két műszaki mentés és egy téves riasztás érkezett.

Szerda reggel Szeged-Szentmihályon, a Kapisztrán út egyik házának tetőgerendája beizzott, amelyet vízsugárral és kézi szerszámokkal szüntettek meg a kivonuló tűzoltók. Délután a szegedi Huszár Mátyás rakparton összehordott szemét égett, amelyet szegedi egységük oltott el. Hódmezővásárhelyen, a Széchenyi tér egyik épületében merült fel, hogy a konvektor vagy a vízmelegítő-készülék hibájából szénmonoxid került a levegőbe, azonban a kiérkező egység mérései ezt megcáfolták. Késő délután a Makó környéki igási tanyavilágban egy mentőautó elakadt, amelynek a hagymaváros tűzoltói segítettek a továbbhaladásban. Este Szentesen a Kossuth tér egyik épületének tűzjelzője – mint azt a kiérkező egység megállapította – téves riasztást adott le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.