Közélet

A hétvégén ismét várható havazás

A hétvégén ismét várható havazás

2013. január 31., csütörtök
A hétvégén ismét várható havazás

A hétvégén csapadékos idő várható, ismét többfelé havazhat. A hőmérséklet is visszaesik, vasárnap a maximumok már csak 0 és plusz 3 Celsius-fok között lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos előrejelzéséből.

Pénteken eleinte felszakadozik a felhőzet, majd napközben nyugat felől újra megvastagszik, de keleten a nap első felében még alapvetően napos idő ígérkezik. Délutántól elsősorban az ország északi felén lehet több helyen kisebb esőre, záporra számítani. A nyugati, délnyugati szél várhatóan többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. A nappali maximumok plusz 5 és plusz 11 fok között valószínűek. Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég. Nyugat, délnyugat felől egyre többfelé várható eső, záporeső, ez délután északnyugaton havas esőbe, havazásba vált át. A déli szél északira, északnyugatira fordul és megerősödik. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 3 és plusz 9 fok között alakul. Vasárnap túlnyomóan borult lesz az ég, csak késő délutántól szakadozik fel északnyugat felől a felhőzet. Többfelé várható havazás. Az északi, északnyugati szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali csúcsértékek várhatóan 0 és plusz 3 fok között alakulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.