Sport

Hátország: röszkei siker a jó hangulatú Blues Café Kupán

Hátország: röszkei siker a jó hangulatú Blues Café Kupán

2013. január 22., kedd
Hátország: röszkei siker a jó hangulatú Blues Café Kupán

A szegedi Rendőr TE 2001-es születésű labdarúgói két tornán is részt vettek az utóbbi hetekben. Cikkünkben a II. Portörő Lajos-emléktornáról és a III. Blues Café Kupáról számolunk be.

A szegedi Rendőr Testedző Egylet

Horváth Zoltán

edző által felkészített 2001-es születésű gyermekei két teremtornán szerepeltek januárban. Január 12-én Algyőn szerepeltek a II. Portörő Lajos-emléktornán, ahol két csapattal indultak, és a sors szeszélye folytán egymás ellen vívtak kiélezett küzdelmet az 5. helyért, mely 0-0-s végeredmény után végül büntetőkkel dőlt el. A 2000. január 1. után született gyerekek hatcsapatos viadalán egyébként az Algyő és a két RTE-s alakulat mellett a SZVSE, a Szőreg és a Bordány fiataljai küzdöttek. Január 20-án rendezték meg a

Holecska Norbert

által támogatott III. Blues Cafe Kupát. Az eseményen főként az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóság U12-es bajnokságában szereplő csapatok részvételével zajlottak a küzdelmek. A Blues Cafe Kupán szerelő alakulatok (Rendőr TE, Balástya, Bordány, Kiszombor) az U12-es bajnokságban hátsó régiójában foglalnak helyet, viszont megállapítható volt, hogy a fiúk minden csapatnál fél év alatt is rengeteget fejlődtek, továbbá, ami óriási pozitívum, hogy az eredmények talán addig érdekelték őket, ameddig a mérkőzés tartott, utána a szülők hozzáállásának is köszönhetően csak egymás társaságát keresve azzal foglalkoztak, hogy jól érezzék magukat a rendezvényen. Sajnos a kupa szponzora egészségügyi okok miatt nem tudta tiszteletét tenné a tornán, de a Rendőr TE ezúton is köszöni Holecska Norbert támogatását, és reményét fejezi ki, hogy 2014-ben ismét sikerül megrendezni a versengést.

Eredmények:

A csoport:

Rendőr TE II. - Röszke 0-2 Rendőr TE II. - Kiszombor I. 1-0 Röszke - Kiszombor I. 5-0

B csoport:

DAFC -SZVSE 0-1 DAFC - Balástya 0-4 SZVSE - Balástya 0-4

C csoport:

Rendőr TE I. - Bordány 1-0 Rendőr TE I.- Kiszombor II. 1-1 Bordány - Kiszombor II. 0-4

7-9. helyért:

DAFC - Kiszombor I. 0-0 Bordány - Kiszombor I. 0-2 DAFC - Bordány 0-0

4-6. helyért:

SZVSE - Rendőr TE II. 0-0 Rendőr TE I. - Rendőr TE II. 3-0 SZVSE - Rendőr TE I. 0-2

1-3. helyért:

Balástya - Röszke 0-0 Kiszombor II. - Röszke 1-3 Balástya - Kiszombor II. 1-2

A III. Blues Cafe Kupa végeredménye:

1. Röszke 2. Kiszombor II. 3. Balástya 4. Rendőr TE I. 5. SZVSE 6. Rendőr TE II. 7. Kiszombor I. 8. DAFC 9. Bordány.

A legjobb játékos:

Tóth Dániel (Balástya)

Gólkirály:

Bíró Dániel (Röszke)

A legjobb kapus:

Baranyi János (Kiszombor II.)

Horváth Zoltán edző tornákon szereplő játékosai:

Egedi Ádám, Csiszár Patrik, Pördi Domán, Dimovits Erik, Ajtai Andor, Flosznik Dénes, Calaitzis Dániel, Mezey Kristóf, Kozma Miklós, Sajti Martin, Kiszel Dániel, Vámosi Attila, Kurai Levente, Bővíz Dávid, Tápai Bence, Kádár János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.