Sport

Futsal: Hegyesi Zsolt a válogatott keretében

Futsal: Hegyesi Zsolt a válogatott keretében

2013. január 23., szerda
Futsal: Hegyesi Zsolt a válogatott keretében

Ismét együtt edzőtáborozik a héten a magyar futsal válogatottal az UTC Futsal Team rendkívül technikás játékosa, Hegyesi Zsolt.

Szerdától péntekig két és fél napos edzőtáborba vonul a Frank Tamás - a Colorspectrum Aramis játékos-edzője - vezényelte magyar futsalválogatott. A 16 játékosból álló keret szerdán délelőtt találkozott az MLSZ-székházban, ahonnan Mórra vitzt tovább útjuk, délután pedig már edzés volt a program. Csütörtökön kétszer is együtt gyakorol a társaság, majd péntek délelőtt átutazik Győrbe, ahol edzőmérkőzést játszik a Rába ETO együttesével. A keretnek ismét tagja az utóbbi időszakban régi formáját idéző UTC-futsalos

Hegyesi Zsolt

, akit a szövetségi kapitány már korábban is hívott válogatott összetartásra is. Érdekessége az összeállításnak, hogy a listavezető Győr négy játékost, míg a második helyen álló Berettyóújfalu öt futsalost ad a keretbe - ebben persze közrejátszik az is, hogy Rábánál számos légiós akad, míg a Berettyónak e tekintetben színmagyar - az Aramisból hárman, a gödöllőiektől pedig ketten képviseltetik magukat, s egy külföldön játszó is behívót kapott. A nemzeti csapat egyébként ezzel az edzőtáborral kezdi meg a felkészülést a márciusi Európa-bajnoki selejtezőkre, ahol a mieink a selejtezőcsoport házigazdája, azaz Olaszország, illetve Finnország mellett a Franciaország, Montenegró, San Marino és Gibraltár alkotta előselejtezős kvartett győztesével fognak megmérkőzni.

A magyar futsalválogatott kerete:

Kapusok:

Balázs Zoltán (Rába ETO), Pallai Gábor (MVFC)

Mezőnyjátékosok:

Vidák Balázs (Gödöllő-Vasas), Trencsényi János (MVFC), Lovas Norbert (MVFC), Szécsi Barna (MVFC), Rábl János (MVFC), Lódi Tamás (Rába ETO), Dróth Zoltán (Rába ETO), Harnisch Ákos (Rába ETO), Nagy Tamás (SPE Sztrovolosz), Hegyesi Zsolt (UTC Szeged), Németh Péter (Colorspectrum Aramis), Frank Péter (Gödöllő-Vasas), Sámson Zoltán (Colorspectrum Aramis), Csopaki István (Colorspectrum Aramis)

Szakmai stáb:

Frank Tamás, Márkus Ákos, Mecseki Sándor, Erdős Zsolt, Filep László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.