Kultúra

Mária főhadnagy és „mater dolorosa” a színházban és a Telinen

Mária főhadnagy és „mater dolorosa” a színházban és a Telinen

2013. január 26., szombat
Mária főhadnagy és „mater dolorosa” a színházban és a Telinen

A Telin Televízió Színházi Magazinja legújabb adása az operett, a balett, a rock és a hegedű szerelmeseit is kalandra hívja.

Huszka Jenő

Mária főhadnagy című nagyoperettje lesz a Szegedi Nemzeti Színház operett bemutatója az évadban. Máriával, Jancsó hadnaggyal, Pannival és Tóbiással beszélgetünk és elkísérjük őket a forradalomtól és szerelemtől izzó színpadra is. Emlékezés és újjászületés a mottója a megalakulásának 25. évét ünneplő Szegedi Kortárs Balett kisszínházi produkciójának, a Stabat Maternek.

Juronics Tamás

, Kossuth-díjas táncművész, koreográfus vezet be minket az angyali üdvözlet és a Fia szenvedéseit vízióként előre látó anya csodával és fájdalommal teli világába. A Szegedi Szimfonikus Zenekar is igazi különlegességgel kedveskedett ebben a hónapban a komolyzene kedvelőinek:

Oliver von Dohnányi

karmester vezénylésével

Szabadi Vilmos

, világhírű hegedűművész adott koncertet a Szegedi Szimfonikus Zenekar közreműködésével. Nem maradhatnak el a legfrissebb színházi hírek, és játékra is hívjuk nézőinket. A Színházi Magazin új adása megtekinthető a Telin Televízió csatornáján január 26-án (szombaton) 19.30 órai kezdettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.