Bulvár

Eltűnt Urbán Anasztázia és Pető Krisztina - ki látta őket?

Eltűnt Urbán Anasztázia és Pető Krisztina - ki látta őket?

2013. január 23., szerda
Eltűnt Urbán Anasztázia és Pető Krisztina - ki látta őket?

Eltűnés miatt keresi a Makói Rendőrkapitányság Urbán Anasztázia 14 és Pető Krisztina 17 éves makói lakosokat, aki január 21. napján a késő délutáni órákban otthonukból ismeretlen helyre távoztak, és azóta életjelet nem adtak magukról.

Frissítés:

január 24-én az esti órákban az eltűntként keresett U. Anasztázia és P. Krisztina makói lakosok előkerültek - írta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében!

A 14 éves

Urbán Anasztázia

155-160 cm magas, vékony testalkatú, barna, derékig érő haja és barna színű szeme van. Különös ismertetőjegye, hogy a homlokán a két szeme között egy anyajegy található. Eltűnésekor kék farmernadrágot, fehér sportcipőt, vaj színű, derékig érő dzsekit és egy sötétkék hátizsákot viselt.

A 17 éves

Pető Anasztázia

175-180 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű, hosszú barna színű a haja, amelyet copfba kötve hord. Eltűnésekor sötét színű farmernadrágot, fekete sportcipőt, mályva színű, hosszú, kapucnis kabátot és egy fekete-rózsaszín mintás táskát viselt. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyekkel kapcsolatban, hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét, illetve a Makói Rendőrkapitányságot az 06/62/511-260-as telefonszámon, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es számon, továbbá személyesen jelentkezzen a kapitányságon, Makón a Csanád vezér tér 13. szám alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.