Bulvár

Előzetes letartóztatásban a facebookos szatír

Előzetes letartóztatásban a facebookos szatír

2013. január 7., hétfő
Előzetes letartóztatásban a facebookos szatír

Előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Városi Bíróság azt a 20 éves fiatalembert, aki január elsején hajnalban megtámadott egy nőt a Liszt Ferenc utca egyik panelháza előtt.

Mint ismert, a sértett először nem a rendőrséghez fordult, hanem a Facebook közösségi portálon tette közzé a vele történteket. Erre figyelt fel egy szolgálaton kívüli vásárhelyi rendőr, majd ez alapján keresték meg a nyomozók a nőt, aki végül január 3-án kora délután tett magánindítványt. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság csak ezután indíthatta meg a nyomozást. Ennek következményeként négy órán belül azonosították a támadót, akit még aznap késő délután el is fogtak. A 20 éves büntetlen előéletű férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elismerte, hogy aznap éjjel egy másik nő sérelmére is hasonló bűncselekményt követett el Hódmezővásárhelyen. A rendőrök ez utóbbi sértettet is felkutatták, aki így szintén feljelentést tett. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a 20 éves hódmezővásárhelyi lakost őrizetbe vette és szemérem elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság egy hónap időtartamra el is rendelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.