Sport

Elkészült a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási rendszere

Elkészült a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási rendszere

2013. január 8., kedd
Elkészült a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási rendszere

Elkészült a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási rendszere, amelynek jelenleg is folyik a tesztelése - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A rendszert szállító olasz GTECH-G2 2012 decemberében fejezte be a fejlesztést, leszállította és telepítette az új online sportfogadási rendszert a végleges környezetbe. A telepítést követően a Szerencsejáték Zrt. munkatársai megkezdték a szállítás teljes körűségének ellenőrzését. A hivatalos átvételi teszt január 7-én kezdődött meg, a tesztelési eljárás a szerződésnek megfelelően folyik. A közleményben a társaság nem tér ki arra, mikortól lesz használható az oldal, csak az írják, hogy az indulásról időben tájékoztatni fogják a játékosokat és a sajtót. A Szerencsejáték Zrt. emlékeztet arra, hogy az eredeti tervek szerint 2012 nyarán lépett volna a piacra az oldallal a cég, de a GTECH késedelmes teljesítése miatt csúszott az indulás. A GTECH elismerte a késedelmét, és teljes egészében megfizette a szerződésben vállalt, több mint 105 millió forintos késedelmi kötbért. A rendszerről a Szerencsejáték Zrt. kifejti, hogy az akár több ezer eseményt is képes kezelni egyidejűleg, változatos, a Tippmixen eddig nem ismert fogadási lehetőségeket kínálva a fogadóknak. A mérkőzések közben lehet fogadni például különböző eseményekre, például arra, hogy melyik csapat lövi a következő gólt, illetve folyamatosan változó nyereményszorzók mellett lehet fogadni a mérkőzés végeredményére. A Szerencsejáték Zrt. hangsúlyt fektet arra, hogy a magyar események minél nagyobb számban szerepeljenek a fogadási kínálatban, illetve arra, hogy az elsők között adjon fogadási ajánlatot a magyar vagy magyar vonatkozású mérkőzésekre. Jelenlegi gyakorlatát követve a Szerencsejáték Zrt. nem von le semmilyen jutalékot vagy díjat a befizetések és a nyeremény kifizetések után. Az olasz Lottomatica-csoporthoz tartozó GTECH-G2-val 2011 áprilisában kötött szerződést a Szerencsejáték Zrt. az új online sportfogadói oldal létrehozásáról. A megállapodás értelmében a Szerencsejáték Zrt. megújult internetes játék- és sportfogadási rendszere a GTECH-G2 piacvezető sportfogadási platformját használja majd, hasonlóan például a finn Veikkaus, a svéd Svenska Spel, a belga Loterie Nationale vagy az ír National Lottery szerencsejáték-szervezőkhöz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.