Bulvár

Elfogyott a gázolajuk, loptak maguknak

Elfogyott a gázolajuk, loptak maguknak

2013. január 17., csütörtök
Elfogyott a gázolajuk, loptak maguknak

Egy 19 éves román férfit értek tetten a Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsének körzeti megbízottai, miközben gázolajat szívott le egy munkagépből Deszken - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményben.

Lakossági bejelentés alapján mentek a rendőrök a deszki benzinkútra, ahol a fiatalember már javában "dolgozott". Amikor meglátta az egyenruhásokat, futásnak eredt, de az újszegedi körzeti megbízottak gyorsan legyűrték. Kiderült, hogy két másik román állampolgárságú társával Franciaországból indultak útnak, de közben elfogyott az üzemanyaguk. Mivel nem volt pénzük, kitalálták, hogy inkább lopnak. Az egyenruhások eközben érték tetten a fiatalt. A Szegedi Rendőrkapitányság mindhárom előállított ellen lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.