Közélet

A hétvégén is marad a hideg, többfelé várható havazás is

A hétvégén is marad a hideg, többfelé várható havazás is

2013. január 10., csütörtök
A hétvégén is marad a hideg, többfelé várható havazás is

A hétvégén is marad a hideg idő, és többfelé várható havazás is - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.

Pénteken átmenetileg az északi országrészben is megnövekszik, majd délutántól egyre nagyobb területen csökken a felhőzet. Szórványosan havazásra, hózáporra is számítani lehet. Délen eleinte havas eső, eső, ónos eső is előfordulhat, majd estére ott is egyre inkább a hó lesz a jellemző. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 6 és plusz 2 fok között alakul, nappal 0 és plusz 6 Celsius-fok közötti értékek várhatók. Szombaton nem valószínű csapadék, több órára kisüt a nap. A leghidegebb órákban mínusz 12 mínusz és 4 fok közötti hőmérséklet várható, a maximum-hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1 fok között valószínű. Vasárnap napközben délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható havazás, délen, délkeleten havas eső, eső is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 11 és mínusz 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1 között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.