Közélet

A Bors főszerkesztője lett a Délmagyarország kiadójának igazgatója

A Bors főszerkesztője lett a Délmagyarország kiadójának igazgatója

2013. január 18., péntek
A Bors főszerkesztője lett a Délmagyarország kiadójának igazgatója

Pallagi Ferenc, a Bors főszerkesztője lett a Délmagyarország kiadójának, a Lapcom Kft.-nek az új igazgatója. Elmondása szerint nem csinálnak bulvárlapot a napilapból, és csak Amerikában van válságban a nyomtatott sajtó.

Ahogy arról már beszámoltunk

a Borsot is birtokló Kajmán-szigeteki Radio Bridge Média Limited vásárolta meg a Kisalföld és a Délmagyarország című megyei napilapokat is tulajdonló NNG-Hungary Kft.-t. A napilap kiadója továbbra is a Lapcom Kft., melynek új igazgatója a Bors főszerkesztője,

Pallagi Ferenc

lett, aki a

VTV Szegednek

úgy nyilatkozott, hogy meg szeretnék őrizni a Lapcom eredményeit, és példányszám, hirdetések tekintetében tovább akarnak lépni, de nincs szándékuk bulvárlapot csinálni a Délmagyarországból. „Érdemes lenne egyszer egy olyan újságot készíteni, ami tényleg az emberek gondjairól szól, azon a nyelven, amit az emberek értenek, olyan témákat feldolgozva, ami valóban érdekli az olvasót” – mondta el Pallagi kiemelve azt is, hogy a nyomtatott sajtó csak Amerikában van válságban, Dél-Európában vagy Ázsiában nőnek a példányszámok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.