Tóth Péter újabb két évig a Jobbik megyei elnöke + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Jobbik megyei választmánya újabb két évre Tóth Pétert választotta elnökéül, míg az alelnökök száma kettőről négyre bővült. A párt elsődleges célja, hogy a 2014-es választásokon növelni tudja a helyi képviselő-testületekben képviselőik számát.

Sajtótájékoztatón mutatkozott be a Jobbik régi-új elnöksége. Tóth Pétert újabb két évre megerősítették elnöki pozíciójában, Dudás Zoltán sándorfalvi és Dombi-Kiss László hódmezővásárhelyi alelnök is a helyén maradt, mellettük további két alelnököt választott a párt megyei választmánya.

A zsombói Hegedűs Roland a szegedi Jobbik-irodában tartott sajtótájékoztatón elmondta, a zsombói szervezet két éve működik, s neki alelnökként elsődleges célja, hogy a Homokhátságon mozgósítsa az embereket. A Függetlenség című újság gondozása mellett most egy megyei jobbikos hírlevél indítását is tervezik. A makói képviselő-testületben jelenleg nincs jobbikos politikus, így az elmúlt két évben karitatív és kulturális programokat szerveztek – tájékoztatott Kiss Attila újonnan megválasztott megyei alelnök, aki a Hagymatikum ügyével és a makói kórház jövőjével szeretne kiemelten foglalkozni.

Dudás Zoltán alelnök, aki egyben a párt sándorfalvi szervezetét is vezeti, a helyi képviselő-testület által a közelmúltban bevezetett építmény, illetve telekadóval kapcsolatban tett lépéseket. Elmondta, igaz egy-egy adóról nem lehet népszavazást tartani, ám annak arányáról igen, így december 14-én le is adta a polgármesteri hivatalban az összegyűjtött aláírásokat. Dombi-Kiss László pedig arról számolt be, hogy a hódmezővásárhelyi jobbikos aktivisták is közreműködtek abban, hogy meghiúsuljon egy idős vásárhelyi házaspár kilakoltatása.

no images were found

Előző sztori

Versenytánc: a László, Páli páros is ott lesz a Világjátékokon

Következő sztori

Pár tucat középiskolás tüntetett a TIK mellett + VIDEÓK, FOTÓK