Közélet

Tisztítson gőzzel, fertőtlenítsen ózonnal + VIDEÓ

Tisztítson gőzzel, fertőtlenítsen ózonnal + VIDEÓ

2012. december 17., hétfő
Tisztítson gőzzel, fertőtlenítsen ózonnal + VIDEÓ

Pár liter víz használatával, takarékosan és fényezést kímélve tisztíthatja meg autóját a Honvéd téri parkolóház harmadik emeletén is igénybe vehető gőzmosással. Tekintse meg a Gőzöld videóját!

Innovatív, modern és nem utolsósorban környezetkímélő eszközök használatával tisztíttathatja meg gépkocsiját a Honvéd téren. Az eljárás lényege, hogy 102 °C-os gőzzel mélytisztítást végeznek a jármű felületén, azaz gyakorlatilag lerobbantják a szennyeződést. A gőzmosással a nehezen hozzáférhető zugokból is könnyedén eltávolítható a lerakódott kosz, a technológia ráadásul védi az autó fényezését is. "A Honvéd téri parkolóház harmadik emeletén működik a Gőzöld környezetbarát autómosó. Ha igénybe veszi szolgáltatásainkat, akkor két órán át ingyen parkolhat nálunk" - mondja

Károlyi Klára

marketing vezető.

Tekintse meg a gőzmosás technikájáról készült videót!

http://www.youtube.com/watch?v=s-7IeyYUS7g

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.