Bulvár

Táskát behúzni, pénzt a zsebbe! – vigyázat, tolvajok! + FOTÓK

Táskát behúzni, pénzt a zsebbe! – vigyázat, tolvajok! + FOTÓK

2012. december 12., szerda
Táskát behúzni, pénzt a zsebbe! – vigyázat, tolvajok! + FOTÓK

A megyei rendőrkapitányság járőrei osztottak a Széchenyi téri vásárban szórólapot, hogy felhívják a lakosok figyelmét az ünnepi sokadalmat kísérő növekvő vagyon elleni bűncselekményekre.

A rendőrség tapasztalatai szerint a karácsonyi készülődés alkalmával az emberek általában figyelmetlenebbek, ezért a megelőzés fontosságára szórólapok segítségével próbálják felhívni a lakosok figyelmét a rendőrség munkatársai. „Főleg a zsebtolvajlás, alkalmi lopások, autófeltörések száma emelkedik ilyenkor. Először is fontos odafigyelni, hogy induláskor biztos helyre tegyük el az értékeinket” – mondta el a helyszínen portálunknak

Csete Ágnes

rendőr őrnagy. Az ünnepi hetek alatt nemcsak a Széchenyi téren, hanem a város több, forgalmas pontján osztják majd a rendőrjárőrök azt a szórólapot, amelyen több pontban sorolja fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, hogy mit kell tenni azért, hogy a lehető legnagyobb biztonsággal elkerülhessük értékeink ellopását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.