Egyetem

Táncos karácsonyi ünnepség a Bonifert-iskolában + FOTÓK

Táncos karácsonyi ünnepség a Bonifert-iskolában + FOTÓK

2012. december 26., szerda
Táncos karácsonyi ünnepség a Bonifert-iskolában + FOTÓK

Vidám színpadi produkcióval ünnepelték meg a karácsonyt december huszadikán a Bonifert Domonkos Általános Iskola diákjai. Az évzáró rendezvény vendégei voltak az iskola névadójának családtagjai is.

Énekes-táncos színpadi produkcióval búcsúztatták az évet a Bonifert Domonkos Általános Iskola tanulói december 20-án, csütörtökön. Táncos, zenés produkciókkal teremtettek igazi karácsonyi hangulatot a kicsik - műsorukkal szüleiknek és tanáraiknak is kedveskedtek, az ünnepi díszbe öltöztetett sportcsarnokot megtöltötték a szülők és vendégek. Az iskola névadójának családtagjai is jelen voltak, akik a műsorban fellépő valamennyi gyermeknek egy-egy ajándékkal készültek. Január elején szüleikkel együtt várják az iskola dolgozói a gyerekeket: hetedikén, délután öt órakor invitálják az érdeklődőket, akik megismerkedhetnek az iskola sajátosságaival és lehetőségeivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.