Bulvár

Szenteste lopott fenyőfát

Szenteste lopott fenyőfát

2012. december 26., szerda
Szenteste lopott fenyőfát

Karácsonyfáért küldték, de az arra kapott pénzt másra költötte el egy fiatalember Csongrádon, ezért inkább kivágott egy fát - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

2012. december 25-én reggel jelentette be egy csongrádi férfi, hogy ismeretlen tettes szenteste kivágta az udvarán lévő kb. kétméter magas ezüstfenyőt. A rendőrök a helyszínen talált nyomok alapján 20 percen belül elfogtak egy 16 éves fiatalembert, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy szülei december 24-én azzal küldték el otthonról, hogy vegyen fenyőfát, de mivel a pénzt másra elköltötte, ezért úgy döntött, hogy lop egyet. Otthon végül nem mondta senkinek, hogy az ezüstfenyő lopott, ezért azt fel is díszítették. A rendőrök a fát lefoglalták, és kiadták jogos tulajdonosának. A fiatalember ellen lopás vétsége miatt büntetőeljárás indult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.