Közélet

Szegeden a piros trolibusz lett a nyerő – díjazták a szavazókat

Szegeden a piros trolibusz lett a nyerő – díjazták a szavazókat

2012. december 21., péntek
Szegeden a piros trolibusz lett a nyerő – díjazták a szavazókat

A szegedi lakosok december 14-ig adhatták le szavazatukat a város honlapján és levélben, hogy milyen színben látnák szívesen az új 13 trolibuszt, amely az elektromos tömegközlekedés-fejlesztés részeként érkezik majd a városba. A piros lett a nyerő 5271-en szavaztak erre a színre, a „pirosak” közül 10 szavazót jutalmaztak a városházán.

Ajándékcsomagot kapott 10 szegedi polgár, akik a 9618 beérkezett szavazatból az 5271 piros voks között szerepeltek, és Fortuna kegyeltjeiként kisorsolták őket. A fődíjas,

Kissné Fekete Erika

egy éves SZKT-bérletet kapott és ajándékkönyvet, ketten fél-fél éves utazási igazolványt vihettek haza, a többiek pedig havi bérletet. A fődíjas melletti további díjazottak:

Pozsár Máté, Nógrádi László István, Tóth MIhályné, Juhász Péter, Angyal Tamás, Vass István, Kacsala György, Nagyné Kovács Edina, Tóth Mária

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.