Közélet

Rubint Réka Szegeden is hadat üzent a "fehér méregnek" + FOTÓK, VIDEÓ

Rubint Réka Szegeden is hadat üzent a "fehér méregnek" + FOTÓK, VIDEÓ

2012. december 7., péntek
Rubint Réka Szegeden is hadat üzent a "fehér méregnek" + FOTÓK, VIDEÓ

A Update egy alternatíva a fogyásra és az egészségre, emellett tudatos életmóddal is elkerülhetjük, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripar rabszolgáivá váljunk - mondta Rubint Réka csütörtökön Szegeden, ahol az egészséges étkezés népszerűsítése mellett egy közös tornára is invitálta a mozgásra vágyókat.

Kígyózó sorok várakoztak a szegedi Norbi Update Egészségtudatos Üzlet bejárata előtt csütörtök délután. A fitneszguru nevével fémjelzett áruk boltjában az érdeklődők ingyenes termékkóstolóban ízlelhették meg a cukrot és lisztet csökkentett adagban tartalmazó élelmiszereket és üdítőket, valamint találkozhattak

Rubint Réka

fitneszoktatóval is.

Norbit ismét megműtötték

"Sajnos

Norbi

ma nem lehet itt velünk. Több, mint egy hétig titokban tartottuk, végül nemrég közöltük Facebookos oldalán: ismét kórházba kellett szállítani" - közölte az egybegyűltekkel az Update módszer kialakítójának felesége. Schobert Norbertet október elején kellett megműteni veleszületett szívbillentyű rendellenessége miatt. A kockázatos műtét után úgy tűnt, hogy jobban van, azonban egy influenzás fertőzés miatt az orvosok november 30-án újra az operáció mellett döntöttek - tudtuk meg feleségétől. A fitneszedző állapota már stabil, részleteket azonban a médián keresztül őket érő folyamatos támadások miatt nem árult el Rubint Réka. Karácsony a töménytelen evés és a lazítás időszaka, azonban ilyenkor sem szabad megfeledkeznünk egészségünkről. Az általános nézeteink az egészséges táplálkozásról azonban sok esetben nem helytállóak - tudtuk meg Rubint Rékától. "Másfél millió regisztrált cukorbeteg van az országban, és ugyanennyi azoknak a számuk, akik betegek, de nem tudnak róla. Ez annak a tápláléknak nem nevezhető szemétnek az érdeme, mellyel nap mint nap találkozhatunk a boltok polcain. Sokan azt gondolják, hogy egy zsírszegény étellel megtették a napi kötelezőt az egészségükért, de a cukor, ez a fehér méreg a legnagyobb probléma" - hangsúlyozta. A zsír nem válik zsírrá, húsokat bátran lehet fogyasztani, inkább a cukorra kell vigyázni, hiszen egy 125 ml-es joghurtban is 14 g cukor található, ami hét darab kockacukor elfogyasztásával érhet fel. A fitneszedző így inkább bátorított az abált szalonna, mint az édesítőszerektől felturbózott, könnyed nassolásnak tűnő élelmiszerek elfogyasztására. "Az Update egy alternatívát jelent csak a fogyáshoz és az egészséges étkezéshez. Odafigyeléssel és tudatos életmóddal is el lehet érni a sikert, és elkerülhetjük, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripar rabszolgáivá váljunk" - emelte ki.

Erdélyben is nyílik Update-bolt

A pékáruk és üdítőitalok mellett egy Gundelben készített Update-tortát is megkóstolhattak az érdeklődők. Az Erdélyből érkezett Tímeának (képünkön jobb oldalt) nagyon ízlettek a termékek, mint mondta, nem is érez különbséget a hagyományos és Update ételek között. A Temesváron tanuló lány rendszeresen sportol, és minden kedden megmozgatja magát Rubint Réka élő fitness-közvetítésén. Úgy hallotta, hogy Norbi Erdélyben is nyitna üzletet, amit nagyon várna, mert - mint mondta - ilyen típusú élelmiszereket odakint nem árusítanak. Este hat órától a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Topolya sori tornacsarnokában alakreform edzést és Power Plate bemutatót is tartott Rubint Réka, melyen több száz ember mozgatta meg magát. Tekintse meg videós összeállításunkat! http://youtu.be/xtxngI_aqQY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.