Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtosék 6. helyen végeztek a sanghaji vk-n

Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtosék 6. helyen végeztek a sanghaji vk-n

2012. december 9., vasárnap
Rövidpályás gyorskorcsolya: Lajtosék 6. helyen végeztek a sanghaji vk-n

A hatodik helyen végzett a magyar női váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók Sanghajban rendezett Világkupájának vasárnapi zárónapján.

A Szegedi Korcsolyázó Egyesület, idén Szeged Sportolója díjjal kitüntetett versenyzője,

Lajtos Szandra

, valamint

Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Kónya Zsófia

összetételű staféta a B döntőben másodikként ért célba a Koreai Köztársaság csapata mögött. Szintén a B fináléban szerepelt a magyar férfi váltó, amely harmadikként haladt át a célvonalon, így összesítésben hetedik lett. Egyéniben Keszler Andrea szolgáltatta a zárónap legjobb magyar eredményét, ő 500 méteren összetettben kilencedikként zárt. Szombaton Heidum Bernadett a B döntőt megnyerve nyolcadikként végzett az 1500 méteres versenyben. A Vk-sorozat februárban, a szocsi és drezdai versenyhétvégékkel zárul, ezeket megelőzően a januári, Malmőben sorra kerülő Európa-bajnokságon állnak rajthoz a magyarok, akik márciusban, a debreceni rendezésű világbajnokságon is bizonyíthatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.