Közélet

Napirendi pontként tárgyalja a 21-i közgyűlés az SZTE EHÖK határozatát

Napirendi pontként tárgyalja a 21-i közgyűlés az SZTE EHÖK határozatát

2012. december 13., csütörtök
Napirendi pontként tárgyalja a 21-i közgyűlés az SZTE EHÖK határozatát

Igennel szavazták meg az SZTE Hallgatói Sztrájkbizottság három pontját a csütörtöki közgyűlésen, Botka László pedig megígérte: a jövő hét pénteki rendes közgyűlésen napi rendi pontként tárgyalni fogják a határozati javaslatot - áll az SZTE EHÖK közleményében.

A közleményt alább változtatás nélkül olvashatják.

"Az SZTE Hallgatói Sztrájkbizottság a mai napon Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának rendkívüli ülésén napi renden kívüli felszólalásban arra kérte a képviselő-testületet, hogy valljanak színt az alábbi kérdésekben 1: Képviselőként mindent elkövetek azért, hogy megmaradjon a Szegedi Tudományegyetem 12 kara, képzési rendszere, 30 000-es hallgatói létszáma. 2: Mindent megteszek, hogy a gimnazisták ne az utolsó pillanatban értesüljenek a továbbtanulásuk feltételeiről. 3: Mindent elkövetek azért, hogy a Szegedi Tudományegyetem autonómiája minél nagyobb mértékben megmaradjon. A szimpátia szavazás során minden képviselő igennel szavazott, támogatta a határozati javaslatot, továbbá Botka László polgármester úr ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy a jövő hét pénteki (december 21.) rendes közgyűlésen napi rendi pontként tárgyalni fogják a határozati javaslatot, valamint név szerinti szavazással döntenek annak elfogadásáról"

- olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.