Bulvár

Ismét kiléphetnek a kamionok az országból Röszkénél

Ismét kiléphetnek a kamionok az országból Röszkénél

2012. december 12., szerda
Ismét kiléphetnek a kamionok az országból Röszkénél

A szerbiai fél ismét fogadja a belépő teherforgalmat a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

A magyar rendőrök a pénzügyőrökkel együttműködve mindent megtesznek annak érdekében, hogy a feltorlódott kamionsort mielőbb kiléptessék az országból. A rendőrség a tilalom óta folyamatosan teát osztott a várakozó sofőröknek.

Korábban írtuk:

Másfél kilométeres kamionsor torlódott föl szerda reggelre a röszkei határátkelőhely előtt, miután az intenzív havazás miatt kedden kora délutántól felfüggesztették a teherforgalmat Szerbia egész területén – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Jászai Linda

elmondta, az éjszaka folyamán a hőmérséklet Csongrád megyében elérte a mínusz 15 fokot. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a katasztrófavédelemmel és a Vöröskereszttel együttműködve felkészült a hideg időjárással összefüggő veszélyhelyzetek megelőzésére. Éjszaka és szerda reggel több mint 100 liter forró teát osztottak ki a várakozó mintegy kétszáz kamionosoknak – közölte a főhadnagy. A szóvivő közölte, a szerbiai korlátozás a személyforgalmat nem érinti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.