Bulvár

Lángolt a pénztárgép Balástyán

Lángolt a pénztárgép Balástyán

2012. december 28., péntek
Lángolt a pénztárgép Balástyán

Kigyulladt egy nyári konyha Csongrádon, emellett három tűzesethez is riasztották megyénkben a tűzoltókat a tegnapi nap folyamán.

A délelőtt folyamán utólagosan jelentették be Csongrádról, hogy a Viola utcában egy nyári konyhában lévő kazán kigyulladt, a tüzet a tulajdonos oltotta el. Délután a szegedi Tiszavirág üdülőtelepen egy cölöpökön álló, húsz négyzetméteres elhagyatott nyaraló alsó, négy négyzetméteres helyiségében lomok kaptak lángra, amelyet szegedi egységeink fékeztek meg. Utólag jelentették a délután folyamán, hogy december 24-én Balástyán, a Klapka utcában lévő sörözőben kigyulladt a kávéfőző, a pénztárgép és a hűtőszekrény, amelyet az ott lévők eloltottak, a kárérték 750 ezer forint. Kora este a szegedi Huszár Mátyás rakpartról jelentették, hogy két négyzetméteren az összehordott szemét lángol. A tüzet a szegedi egység eloltotta.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.