Sport

Labdarúgás: januárban ismét Pedagógus Kupa

Labdarúgás: januárban ismét Pedagógus Kupa

2012. december 5., szerda
Labdarúgás: januárban ismét Pedagógus Kupa

Ásotthalom, Domaszék, Zákányszék sportcsarnokai immár huszonegyedik alkalommal rendezik meg a Pedagógus Kupa teremlabdarúgó tornát január 12-én, melynek érdekessége, hogy csak olyan játékosok szerepelhetnek, akik igazolni tudják pedagógusi tevékenységüket vagy végzettségüket.

A szervezők az idei tornát egy kategóriában hirdetik meg (35+ kategória), mivel a nyílt kategóriára az előzetes tájékozódás szerint, mindössze két csapat jelentkezése volt várható. A tornán olyan pedagógusok játszhatnak, akik 2013-ban betöltik a 35. életévüket. Fiatalabbak játékára is van lehetőség, némi korlátozással: a pályán két fő olyan játékos – egy kapus és egy mezőnyjátékos – tartózkodhat, akik a 30. életévüket 2013–ban töltik be. Nevezni a sorsolás napjáig lehet

Gyenge Balázs

szervezőnél a 06-20/39-33-335-ös telefonszámon. A sorsolás 2013. január 4–én 17 órakor lesz a szegedi Krúdy Gyula Szakközépiskolában (József Attila sgt. 122/126.) Egyéb felvilágosítást a fenti telefonszámokon lehet kérni.

A részletes versenykiírás tervezet a torna honlapján olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.