Sport

Kézilabda: Pick - Vác két felvonásban

Kézilabda: Pick - Vác két felvonásban

2012. december 11., kedd
Kézilabda: Pick - Vác két felvonásban

Szerdán és csütörtökön is megmérkőzik a Pick Szeged a Váccal - előbb a magyarkupában, azután az NB I-ben. A mérkőzéseket a jótékonyság jegyében is vívják.

Ősszel Vácon sima, 12 gólos győzelmet aratott a Pick Szeged (26-38), s várhatóan az újonc Dunakanyar-beliek szerdán és csütörtökön sem jelentenek majd komoly ellenállást Jonas Larholméknak. A bajnokit megelőzi szerdán a kupameccs, amelynek küzdelmeibe most kapcsolódik be a Tisza-parti alakulat. A váciak egy körrel hamarabb kezdtek, a Ferencváros NB II-es alakulatát simán verték 36-20-ra idegenben. A továbbjutás a szerda este 18 órakor kezdődő találkozón dől el.

ONLINE!

A SZEGEDma.hu percről-percre frissülő online közvetítésben tudósít a csütörtöki Pick Szeged - Váci KSE NB I-es bajnoki találkozóról! Szurkoljunk együtt a hazaiak sikeréért!

A tavaly még Szegeden kézilabdázó

Bajorhegyi Ádám

új csapata 7 pontot gyűjtött eddig a bajnokságban, a két legnagyobb fegyvertény részükről kétségkívül a Csurgó szezoneleji szoros legyőzése (26-25), valamint a Balatonfüred közelmúltbeli elpáholása (27-17), de ezeken kívül verték az Orosházát is idegenben (30-28), illetve a Kecskemét otthonában értek el 24-24-es döntetlent.

Skaliczki László

alakulata továbbra is veretlenül vezeti a hazai pontvadászatot, legutóbb a széthullott, s lelkes ifistákkal felálló Kecskeméttel vívtak "edzőmeccset" (50-18). A keretből egyedül

Czina József

nincs bevethető állapotban, rehabilitációja februárig elhúzódik. Mindkét találkozó a jótékonyság jegyében telik. A két találkozóra 200 forint a belépőjegy ára, a szerdai mérkőzésre váltott jeggyel csütörtökön is be lehet menni, a biléta mellé csapatposzter is jár. A pénztár melletti urnába lehet adományokat is leadni a gyermekonkológia kis betegei javára, minden adakozó tombolát kap. Ugyancsak a gyermekonkológia kapja meg a Vadkerti Attila által hazahozott, a válogatott minden tagja által aláírt londoni mez online árverezéséből származó bevételt is. A leglátványosabb akcióra pedig a szerdai találkozón kerül sor, amikor az ÁGOTA Alapítvány javára a meccs előtti jeladáskor idén is bedobhatják a magukkal hozott plüssállatokat a játéktérre a szurkolók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.