Sport

Kézilabda: hazai meccsel zárja az évet az SZKKSE

Kézilabda: hazai meccsel zárja az évet az SZKKSE

2012. december 14., péntek
Kézilabda: hazai meccsel zárja az évet az SZKKSE

Az Orosháza ellen hazai pályán vívandó dél-alföldi rangadóval zárja az esztendőt az SZKKSE női kézilabdacsapata az NB I/B-ben.

Marosán György együttese jól kezdte az évet, majd fokozatosan csúszott vissza a tabellán, jelenleg a városi rivális újonc KSZSE - amely legközelebb már csak februárban lép pályára - előtt a bajnokság 10. helyén áll, három ponttal elmaradva a szombati rivális, 6. helyen álló Békés megyeiektől. Míg a hazaiak legutóbb városi rangadón diadalmaskodtak (28-20), addig az Orosháza legutóbb az éllovas Egertől kapott ki hazai környezetben (25-34). Azonban a riválisnak a hazaiakhoz hasonlóan akadtak bravúrjai, így a 2. körben 34-27-re idegenben verték a 2. helyen álló Vasast, 25-23-ra diadalmaskodtak Hajdúnánáson, a KSZSE-t nagy csatában győzték le egy góllal a tavalyi bajnok Nyíradonnyal pedig döntetleneztek otthon (29-29). A dorozsmai lányok a szezonban már többször megmutatták, mennyire veszélyesek bármelyik ellenfelükre hazai környezetben, így a tabellán elfoglalt pozíciótól függetlenül nem számítana meglepetésnek a vendégek legyőzése. A találkozó érdekessége, hogy a korábban az SZKKSE-t erősítő, a legutóbbi strandkézilabda világbajnokságot is megjárt

Antal Jenifer

idén az Orosháza együttesét erősíti. A Szeged - Orosháza női kézilabda mérkőzést szombaton 16 órától rendezik a dorozsmai Ács Géza Tornacsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.