ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Takács Marianna

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Takács Marianna

2012. december 23., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Takács Marianna

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Első éves földrajz szakon a tizenkilenc esztendős

Takács Marianna

, aki idegenforgalomra szeretne szakosodni. A békésszentandrási hallgató reméli, sikeresen elvégzi az egyetemet, most némelyik vizsgája miatt nagyon izgul. Összesen hét vizsgát kell teljesítenie, a meteorológián már túlvan, reméli, sikerrel vette az első akadályt. A felsőbb évesek tanácsokkal is ellátták őt és csoporttársait, hogy melyik tanárnál melyik tárgyból miként is érdemes tanulniuk. Csoporttársaival jól kijön, mindenben segítik egymást, és Szegedet is megszerette. Portálunknak elmondta, jól döntött, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezett, szinte csak pozitív élmények érték eddig. A város szórakozóhelyeit még nem térképezte fel, a tanulásra koncentrált. Úgy tervezi, hogy a vizsgaidőszak lezárulta után fog bulikba járni. Már nagyon várja a karácsonyt, külföldön élő nővére az ünnepek előtt látogat haza, így már hamarabb feldíszítették a karácsonyfát, ezzel lepte meg édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.