ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Bianka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Bianka

2012. december 18., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Bianka

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Nagyon szereti a filmeket, illetve a fotózást is, ezért a Deák Ferenc Gimnázium médiatagozatára jelentkezett

Szabó Bianka.

A tizenöt éves diák rajong a művészfilmekért is, de megnézi a nagy produkciókat is, melyek bár szerinte ugyanarra a sablonra épülnek, mégis kikapcsolják. A fotózással kapcsolatban elmondta, a rendezvényfotózás nagyon érdekli, a SZIN-en is készített képeket, illetve a Rongy Kocsmában is szokott rendezvényeken. Bianka szerint Magyarországon nincs elegendő lehetőség, ezért az érettségi után külföldön szeretne továbbtanulni. Németül és angolul is tanul, azt tervezi, hogy először Németországba, majd Amerikába utazna. Szerinte a média a jelenleginél is meghatározóbbá válik, de ha ezen a területen nem tud továbbtanulni, akkor jogra fog jelentkezni. Barátaival a Rongy Kocsmába szoktak a leggyakrabban járni, a rap-en kívül szinte mindenféle stílust kedvel, így a pop- és a rockzene is tetszik neki. A szőke nős viccek szerinte nem kimondottan szőkéknek szólnak, hanem összességében a nőket nézik le kitalálóik. Portálunknak elmondta, szőke haja ellenére ő maga is el szokott sütni szőke nős vicceket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.