ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Lehotai-Fodor Katalin

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Lehotai-Fodor Katalin

2012. december 3., hétfő
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Lehotai-Fodor Katalin

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Idejének nagy részét húszhónapos kisfiával tölti

Lehotai-Fodor Katalin

, akivel az ÁRKÁD-ban találkoztunk, épp ajándékokat vásárolt. Portálunknak elmondta, mivel a család minden tagjának megvan mindene, már évekkel ezelőtt megegyeztek, hogy apróságokkal lepik meg egymást ünnepekkor. Anyagi korlátot nem szabtak a vásárlásnak, de úgy gondolják, felesleges túlköltekezni, a gesztus a legfontosabb, hogy megpróbálnak örömet okozni egymásnak. Kisfiával naponta kétszer sétálnak, hétvégente a családtagokat is meglátogatják, Deszken és Szegeden egyaránt sok időt töltenek, például a mamáknál. A családalapítás miatt költöztek Budapestről vissza Deszkre, úgy látták a nagyvárosi élet helyett sokkal ideálisabb a település, továbbá a családjuk is itt él. Katalin elmondta, eleinte szoknia kellett a deszki életet a pesti után, és a legtöbb barátjuk is a fővárosban él. Velük telefonon tartja leginkább a kapcsolatot, nincs türelme és ideje arra, hogy a számítógép előtt ücsörögjön órákat és például cseteljen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.