ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Hudoba Adrienn

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Hudoba Adrienn

2012. december 10., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Hudoba Adrienn

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Alsós gyereket szeretne tanítani a húszesztendős

Hudoba Adrienn

. A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar másodéves hallgatója portálunknak elmondta, már voltak gyakorlaton, és úgy látja, neki való a tanítói pálya. Adrienn szerint sokkal több gyakorlatra lenne szükség, és hamarabb is kellene elkezdeni, mert egy középiskolás gyerek nem tudja, hogy pontosan mit is akar kezdeni az életével. Azt tartaná jónak, ha már az első félévben is lenne gyakorlati oktatás, hiszen akkor hamarabb látná minden fiatal, hogy megfelelő-e számára az a szak, amit választott. A szanki származású Adrienn szinte minden hétvégén hazautazik, igaz most a közelgő vizsgaidőszakban nem biztos, hogy lesz rá ideje. A Singnél és a JATE klubnál jobban tetszik neki a Retró, míg napközben maximum cukrászdákba ülnek be, vagy sétálgat a belvárosban barátnőivel. A csinos fiatal egyetemista többeknek ismerős lehet, hiszen Adriennt választották a Körös-torok Arcának. Portálunknak elmondta, nagyon jól érezte magát a Körös-toroki Napokon, rengeteg jó fellépőt látott és hallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.