ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Gazsó Beáta

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Gazsó Beáta

2012. december 7., péntek
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Gazsó Beáta

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Biológiát és szerb nyelvet tanul az SZTE-n a zentai

Gazsó Beáta

, aki jelentkezett hazánkban egyetemre, mert nem beszéli annyira a szerb nyelvet, hogy boldoguljon egy szerbiai intézményben. A húszéves hallgató úgy látja, sokkal több lehetősége van egy fiatalnak nálunk, mint például a Vajdaságban. Nagyon megszerette Szegedet, hiszen nagyon sok program közül választhat az ember, a számtalan bulizási lehetőség mellett megemlítette a korcsolyázást és a Dóm téri Advent programjait is. Kari bulikba szinte sosem jár Beáta, mert azokat hétköznapra szervezik, s legtöbbször másnap reggel kötelező órára kell mennie az egyetemre. Ha teheti, akkor kéthetente hazautazik, illetve Skype-on és Facebookon tartja családtagjaival a kapcsolatot. Beáta álma, hogy tanár lehessen, és reméli, talál majd állást a Vajdaságban. Úgy tudja, hogy a matematika, kémia és biológiatanárokat keresik, bá megjegyezte, kérdéses, hogy mire elvégzi az egyetemet, milyen lehetőségei lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.