ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bánfi Márk

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bánfi Márk

2012. december 27., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bánfi Márk

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A tizenhét esztendős

Bánfi Márk

nagy

Lady Gaga

rajongó- illetve ahogy az énekesnő hívja követőit, "little monster". Legutóbbi bécsi koncertjére sajnos nem jutott el, a következő turnéja valamelyik állomásán mindenképp részt akar venni. Portálunknak elmondta, szereti Gaga stílusát, azt, hogy önmagát meri adni és, hogy kiáll mindazokért, akik valamiben különböznek az átlagtól. A popzene mellett a dubstepet is szereti, a magyarok közül pedig a pécsi Punnany Massif néhány számát kedveli. Márk szerint elengedhetetlen, hogy egy fiatal több idegen nyelvet is jól beszéljen, hiszen külföldön egyszerűbb elhelyezkedni. A Kőrösy József Közgazdasági Szakközépiskolában kéttannyelvű képzésben résztvevő tizenhét esztendős fiatal az érettségi után először Pesten próbál majd szerencsét, majd Angliába, Németországba utazna, vagy épp nővéréhez, Hollandiába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.